Ga om deze pagina te bewerken naar uw configuratiescherm en vervolgens naar Winkel > webpagina's. Klik op Bewerken naast de pagina Verzending en retourneren om deze tekst aan te passen. Hieronder vindt u een voorbeeld van een retourbeleid dat u naar wens kunt aanpassen.

Retourbeleid

U kunt de meeste nieuwe, ongeopende artikelen binnen 30 dagen na levering retourneren voor een volledige terugbetaling. Wij betalen ook de retourverzendkosten als de retourzending een gevolg is van onze fout (als u een verkeerd of defect artikel heeft ontvangen, enz.).

Het duurt meestal vier weken nadat u uw pakket aan de retourbezorger heeft gegeven voor u uw terugbetaling ontvangt, maar in veel gevallen zult u uw geld sneller ontvangen. Deze periode omvat de tijd die wij nodig hebben om uw retourzending van de verzender te ontvangen (5 tot 10 werkdagen), de tijd die wij nodig hebben om uw retourzending te verwerken zodra wij deze hebben ontvangen (3 tot 5 werkdagen), en de tijd die uw bank nodig heeft om ons verzoek tot terugbetaling te verwerken (5 tot 10 werkdagen).

Als u een artikel moet retourneren, Contact met uw bestelnummer en details over het product dat u wilt retourneren. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een bericht toe met instructies voor het retourneren van artikelen van uw bestelling.

Verzending

Wij kunnen naar vrijwel elk adres ter wereld verzenden. Houd er rekening meer dat er voor sommige producten beperkingen gelden, en sommige producten kunnen niet naar internationale bestemmingen worden verzonden.

Wanneer u een bestelling plaatst, schatten wij de verzend- en leveringsdatum voor u in, op basis van de beschikbaarheid van uw artikelen en de verzendopties die u kiest. Afhankelijk van de vervoerder die u kiest, kan de geschatte verzenddatum op de pagina met verzendoffertes verschijnen.

Houd er ook rekening mee dat de verzendtarieven voor veel artikelen die wij verkopen op gewicht gebaseerd zijn. Het gewicht van dit soort artikelen vindt u op de pagina met de productdetails. Om te voldoen aan het beleid van de verzendbedrijven die wij gebruiken, worden alle gewichten naar boven afgerond tot het volgende volle pond.